sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Mysteerifirma esittelyssä - Daymaker

Aloitan mysteerifirmojen esittelyn Daymakerilla. Seuraava on kopioitu Daymakerin sivulta:

Haluatko sinä extratyön Mystery Shopperina?

Työ Mystery Shopperina on hauskaa ja joustavaa extratyötä joka sopii esinomaisesti sinulle joka esimerkiksi opiskelet, olet vanhemmuusvapaalla tai sinulla on muuten vapaata aikaa. Mystery Shopperina toimiminen on eri asioiden havainnoimista ennaltasovituissa liikkeissä ja näistä havainnoista raportoimista. Mystery Shopperina saat itse valita mitkä havainnoinnit sinua kiinnostavat ja milloin havainnoinnin suoritat.
Me etsimme Sinua, joka olet pikkutarkka, huolellinen, vastuuntuntoinen ja osaat työskennellä itsenäisesti. Työ vaatii hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista, ja vähintään 18-vuoden ikää.
Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi jo tänään!


Laitan loppuun linkin josta pääset suoraan sivulle joka ohjaa rekisteröitymiseen.
Huomioi, että voit päästä Daymakerin listoille AINOASTAAN TEKEMÄLLÄ HARJOITUSASIOINNIN! Täytettyäsi rekisteröitymislomakkeet saat sähköpostiisi ohjeet seuraavaa vaihetta eli harjoitusasiointia varten. Tuo harjoitus tulee tehdä viikon sisällä rekisteröitymisestä, tai tipahdat systeemistä pihalle (myöhemmin voi aloittaa prosessin alusta).
Kun olet tallentanut harjoitusasiointisi raportin, saat viestin jossa kerrotaan että sinuun otetaan pian yhteyttä. Mikäli olet alueella jossa tehtäviä on, voit alkaa odotella tarjouksia.

Tästä pääset Daymakerille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti