maanantai 22. huhtikuuta 2013

Mysteerifirma esittelyssä - Palvelu Plus Oy

Palvelu Plus Oy (myöhemmin Palveluplus) on ehkä kaikista helpoin paikka aloittaa haamuostajan "ura". Liittymällä palveluplussan testiasiakaspaneeliin täällä pääset osaksi suurta suomalaista testihavaintoja suorittavaa ryhmää.

Palveluplussalla on kaksi eri "osiota"; testiasiakkaat ja mysteerishopperit. Molempiin voi ilmoittautua heidän sivuiltaan. Suosittelen kuitenkin ensin liittymään testiasiakkaaksi ja tekemään niitä keikkoja muutaman, että saat käsityksen siitä mitä havainnointityö on. Testiasioinnit ovat hieman yksinkertaisempia suorittaa kuin mysteeriasioinnit, mutta vähintään yhtä kokemusrikkaita.
Itse olen tehnyt varmaan kymmeniä testihavainnointeja pp:lle, ja teen vastakin aina kun tarjotaa.

Palveluplussan etuna on ehdottomasti se että kaikki tapahtuu suomen kielellä. Testiasiakaskeikkoja ei pääse nettisivustolta valitsemaan vaan ilmoittautuneille tarjotaan puhelimitse keikkoja joko yksittäin tai rykelminä, riippuen missä päin asut ja kuinka paljon testiasiakkaita alueellasi on. Tässä onkin Palvelu Plussan huono puoli: siellä on kivoja tehtäviä ja paljon ilmoittautuneita! Suurimmissa kaupungeissa ei tuolta firmalta varmaankaan ihmiset lopu kesken, halukkaita on aina.

Jokaiseen tehtävään saat kirjalliset ohjeet ja puhelinohjeistuksen, et voi jäädä paitsi kaikkea tarpeellista tietoa mitä havainnoinnissa tarvitset. Testiasiointien palkkiot eivät ole samanlaisia kuin mysteerishoppereiden johtuen tehtävien yleisestä helppoudesta, mutta kuten jo kirjoitin, kannattaakin aloittaa helpommista keikoista (ja kuten kirjoitin, teen itsekin juuri niin monta asiointia kuin tarjotaan). Palvelu Plussan hyviin puoliin kuuluu ehdottomasti erittäin ystävällinen palvelu! Aina on jäänyt hyvä mieli kun heidän kanssaan on asioinut!

Liittymällä testiasiakkaaksi pääset myös sähköpostilistalle. Säännöllisen epäsäännöllisesti sieltä tulee ilmoituksia erilaisista kivoista keikoista joita tehdään ympäri Suomen, näihin on yleensä sitten erikseen lomakehakemus, "voi hakea jos haluaa" -meiningillä.
Jos liityt, ja jos sinulle tarjotaan keikkaa, tee se kirkkain arvosanoin! Näin saat lisää keikkoja eikä sinun tilallesi tarvitse ottaa toista odottavaa testiasiakasta joita kyllä löytyy..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti