sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Mysteerifirma esittelyssä - Gapbuster

Gapbuster. Jos haluat volyymia, tämä on firmasi. Sen mitä olen netistä lukenut keskusteluja mysteryshopperien kokemuksista, useimmat ovat tainneet puhua tämän firman shopperikokemuksista.
Gapilla on erittäin runsaasti tehtäviä tarjolla ihan joka puolella Suomea ja ahkerimmat tekevät varmasti yli sata asiointia vuodessa. Siinä oli hyvät uutiset.
Huonot uutiset ovat siinä että tehtävistä valtaosa on pienesti korvattua (0-5€). Hyvällä tuurilla voi saada napatuksi itselleen tehtävän josta saa ostokorvauksen lisäksi enemmänkin rahakorvausta, mutta parhaat keikat tulevat puhelimitse kun sinulle soitellaan. Tähän taas pääsee pitkäjänteisellä pikkutehtävien tekemisellä, ja tähänhän useimmilla ei kärsivällisyys riitä (mikä sopii minulle). Mikäli haluat helppoa rahaa, etsi jotakin muuta, mutta mikäli ajattelisit pystyväsi tekemään ennemminkin kokemuksen puolesta mysteeritöitä, ei muuta kuin kokeilemaan! Lievennyksenä "huonoon puoleen" lisään nyt jälkikäteen kuitenkin sellaisen huomion, että tämä firma menee joka tapauksessa suosikkilistani ylimmille portaille, eikä vähiten loistavan palvelun vuoksi. Ja on tuolta tullut loppuviimeksi melko paljon sitä palkattuakin työtä.

Tehtävät siis pystyy nettiportaalista katsomaan ja varaamaan, tietyt tehtävät toistuvat ennalta määrätyllä rotaatiolla ja koko ajan jotakin on tarjolla.
Korvaukset ja palkka maksetaan, kuten muissakin firmoissa, jälkikäteen. Hyvä nyrkkisääntö on että tiettynä kuukautena tekemäsi keikat korvataan seuraavan kuukauden lopussa.

Ennen varsinaisia työtehtäviä joutuu suorittamaan hyväksytysti nettikoulutukset, jotka pitäisi pystyä läpäisemään mikäli on tarpeeksi aikaa ja kärsivällisyyttä lukea materiaalit huolella. En nyt muista onko koulutuspaketti englanninkielinen, ainakin silloin taisi olla kun sen olen tehnyt.
Jos päätät kokeilla tätä firmaa, muista olla erittäin huolellinen tehdessäsi havainnointeja. Aloittelijaa saattaa hämmentää yksityiskohtien paljous mitä tulee kyetä huomioimaan. Suosittelenkin edelleen ensimmäiseksi kokemukseksi Palvelu Plussan testiasiakastehtäviä.

Gapbustersin löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti