maanantai 22. huhtikuuta 2013

Mysteerifirma esittelyssä - AQ

AQ on Helionin tapaan kansainvälinen firma joka välittää kansainvälisten brändien keikkoja.

Täällä voit aloittaa rekisteröimisprosessin. AQ:n suuntaan kaikki informaation vaihto tapahtuu englanniksi. Rekisteröityessäsi annat itsestäsi perustiedot, ja saatuasi pääsyn ohjelmaan voit täydentää omaa profiiliasi. Tai oikeastaan jos haluat tehdä keikkoja, sinun täytyy täydentää "extended shopper profile" lomake, jossa on myös avoimia kysymyksi joihin sinun tulee kyetä englanniksi kertomaan itsestäsi.

Joudut myös suorittamaan testejä, jotka läpäisemällä saat "qualifications", tavallaan siis sertifikaatin tiettyyn aihealueeseen liittyen. Sinun tulee läpäistä ainakin perusteet -testi ennen kuin voit hakea keikkoja. Eri toimeksiantajoilla voi olla lisäksi erityisiä, heidän havainnointeihin liittyviä edellytyksiä jotka testin muodossa selvitetään. Asioinnin kuvauksessa mainitaan nämä mahdolliset edellytykset.

Avoimista keikoista on maa-, lääni- ja kaupunkikohtaiset hakulistaukset, ja haluamiasi keikkoja voit hakea helposti napin painalluksella. AQ:n henkilöstö päättää kenelle keikka annetaan, joten voi olla että et saa hakemaasi havainnointia jos useampi ihminen hakee samaan keikkaan. Juuri tämän vuoksi laajempi esittely itsestäsi on tarpeen, että keikkoja hallinnoiva ihminen voi päättää kuka hakijoista on sopivin.

Jokaisen havainnoinnin esittelyssä näet vaatimukset mitä shopperilta edellytetään sekä korvauksen suuruuden.

Joudut itse huolehtimaan saamasi palkan tiedot verottajalle sillä ulkomainen toimija ei verokorttiasi kysy.

2 kommenttia:

  1. Kiitos hienosta esittelystä P.Antti!

    Nykyään myös AQ Servicellä saa palvelua Suomeksi. Rekisteröinti ja suurin osa ohjeistuksesta tulee kuitenkin englanniksi. Tietäisin sulle hyvän tehtävän...

    Terveisin,
    AQ Servicen suomalainen työntekijä. markkanen@aq-services.com

    VastaaPoista
  2. Suurikiitos lisätiedosta!
    Mikäli vielä vankempaa tietoutta asiasta jossain kohden saan, muutan leipätekstiä todenmukaisempaan suuntaan.

    Antti P. / P.Antti

    VastaaPoista