torstai 16. toukokuuta 2013

Tärkeää yhteydenpidon kannalta

Suosittelen mysteerishoppaajalle omaa sähköpostiosoitetta, jolla hoitaa ainoastaan siihen liittyvät asiat. Gmail tai muu vastaava, tarpeeksi tallennustilaa omaava laatikko on melko lailla välttämätön. Jotkut ilmaissähköpostit ovat niin pieniä että menevät tukkoon heti kun alat saada mailiisi liitteinä sopimuksia, ohjeistuksia jne. Lisäksi on selkeämpi hoitaa nämä asiat yksinään, henkilökohtaisten viestien joukosta on hankalaa onkia "työ"viestejä.

HUOM! Tarkista roskapostikansiosi! Varsinkin ulkomailta tulevat viestit saattavat häipyä roskalaatikkoon. Gmailillakin on oletuksena ainakin itselläni roskapostilaatikko piilossa näkyviltä, eikä sinne saapuneita huomaa ellei erikseen tarkista. Päivänkin missaus viestin näkemisessä voi tarkoittaa keikan menemistä jollekin muulle.

Lisäksi, kannattaa harjoittaa yhteydenpitoa kahteen suuntaan. Kun itsekin aktiivisesti olet yhteydessä firmaan, myös sinuun päin ollaan helpommin yhteydessä. Tänään olen ottanut oma-aloitteisesti kolmeen firmaan yhteyttä, nämä yhteydenotot poikivat yhdeksän keikkaa. Otin yhteyttä siksi että halusin keikkoja joiden määräajat ja/tai muut rajoitukset olivat esteenä, en olisi listoilta voinut napata niitä. Kunhan asiasta vain kysyi, keikkojen määräaikaa pidennettiin ja ne varattiin minulle. Helppoa.

Tänään tein vain yhden keikan, varasin yhdeksän. Työt eivät tekemällä tosiaan lopu mitä tulee mystery shoppingiin. Tämä toukokuu on omalla kohdallani tuottoisin shoppailukuukausi niin keikkojen määrässä kuin korvauksessakin mitattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti