lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kuukauden loppuhuipentuma

Tuli lähdettyä näin loppukuusta kunnon road tripille. Toiselle puolelle maata. Reissu kestää kaksi päivää ja matkalla aika monta keikkaa, sekä meno- että paluumatkalla.

Mysteerishoppaus on siitä kiva juttu että kun on tarpeeksi työllistäviä firmoja ja kaikki tähtikuviot sattuvat osumaan kohdalleen voi saada tosi miellyttäviä kokonaisuuksia järjestettyä.

Lähdin suunnittelemaan tätä reissua alunperin hotellikeikan ympärille. Lopputulos on aika päheä retki joka on tarpeeksi väljä että ei ole pelkkiä havainnointeja mutta kuitenkin tarpeeksi kustannustehokas että omasta pussista ei mene mitään kustannuksia. Netota pitää, se on selvä mutta ajattelin niin että reissun päätteeksi olen kuitenkin voinut tehdä jotain spontaania ja ne menot kuitataan käteen jäävällä summalla.

Vielä kun sen lentoyhtiön tai matkanjärjestäjäkeikan saisi, sitten voisin jäädä tästä touhusta eläkkeelle tyytyväisenä.

2 kommenttia:

  1. Vau, pääsispä joskus itsekin hotellikeikalle :)

    Törmäsin muuten mysteerishoppaus-uutiseen:
    http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/uusi-ammattikunta-rantautui-suomeen---jo-tuhansia--mystery-shoppereita-/3337730

    Jutussa sanotaan, että "Niin sanottujen haamuasiakkaiden palveluita välittää jo parikymmentä kotimaista ja kansainvälistä yritystä Suomessa." Onkohan tosiaan noin monta eri firmaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu näitä uutisointeja aina joskus tulee. Paras näkemäni on ollut sellainen missä toimittaja oli haastatellut shopperia ja juttu perustui siihen mitä homma on haamuostajan näkökulmasta.
      Parikymmentä firmaa voi hyvinkin pitää paikkaansa. Tuossakin uutisessa mainittiin pienempiä ketjuja ja nämä saattavat käyttää pienempiä firmoja. Lisäksi kun penkoo markkinatutkimusyrityksiä niin tosi monella mystery shopping on mainittu yhtenä menetelmänä mitä käyttävät. On sitten eri asia kuinka moni toimii aktiivisesti shoppaustutkimuksia tekevänä. Ainakin viisi firmaa on sellaisia joihin olen ollut yhteydessä mutta joista en koskaan ole mitään kuullut, eivät joko tee alueellani tai ollenkaan mystery shoppausta vaikka sivuillansa niin sanovat.

      Poista