tiistai 3. lokakuuta 2017

4service

Kyllä se taitaa niin olla että tuo 4service antoi minullekin ensialkuun ihan vääränlaisen käsityksen siitä miten toimivat. Gapin tehtävien loppumisen jälkeen, noin kesän puoleen väliin asti tehtäviä sai tehdä jopa ihan hyvälläkin bonuksella mutta sitten tyyli muuttui.

En enää vastaa tämän firman puheluihin koska en jaksa käydä samoja keskusteluja muutaman viikon välein. Minulle siis ehdotetaan jotain reittiä (hankalasti täytettäville sijainneille) ja luvataan niistä kombomaksu. Tuo reitin yhteenlaskettu palkkio on sitten lopulta sellainen että siitä ei saa itselleen palkkaa lainkaan. Näyttää siis juuri siltä mitä edellisen tekstin kommenteissa muut shopperit tiesivät varoittaa.

Lisäksi 4Service muutti maksutapojaan niin että palkkaa saa vasta sitten kun on yhteensä 50€ sisällä. Ei juuri hyödytä tehdä silloin tällöin tehtäviä jos haluaa edes omansa pois.

Alan toivomaan että ihmiset jättävät tälle firmalle tehtävät tekemättä jotta saataisiin toimeksiannot jollekin moraalilla varustetulle toimijalle. Mieleen tulee useampi suomalainen yritys jolla toimii rekry ja palkkaus sekä joiden ohjeistus ja yhteydenpito hoituu omalla kielellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti