keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Uutta projektia pukkaa, tule mukaan!

Kirjoittelin juuri Helionin kanssa. Parin viikon kuluttua alkaa taas seuraava kierros autoiluun liittyvästä projektista. Osalle tämä on varmaan tuttua juttua, mutta Helion tarvii paaaaljon uusia shoppereita. Muistaakseni tässä on sellainen juttu että samassa paikassa ei peräkkäisillä kierroksilla saa käydä ja siten meille harvoille jotka näitä tekee on rajoitteita ja siksi uudet ihmiset ovat enemmän kuin tervetulleita.

No niin. Itse projektista sen verran että jos haluat osallistua, tarvitset vain avoimen mielen ja ajokortin. Enkun kielen taito lienee tarpeen, en nyt taaskaan muista onko ohjeistus ja raportti suomeksi vai englanniksi.. Itse tehtävä on varsin suoritettava, ei hankala vaikka se ensin siltä saattaa tuntuakin kun ohjeita lukee. Näitä pystyy kuitenkin tekemään kokemattomampikin shopperi.

Projekti alkaa näillä näkymin elokuun 11.pvä.

Heräsikö mielenkiinto? Jos et jo kuulut Helioniin, liity mukaan! Jos kuulut, tarkista että pääset kirjautumaan tilillesi ja että yhteystietosi ovat ajan tasalla.

 

Rekisteröitymisprosessi kestää jonkun aikaa, se on aika kattava. Sen kuitenkin tarvitsee tehdä vain kerran joten ei haittaa vaikka siinä aika kattavasti asioita kyselläänkin. Rekisteröitymisen lopuksi Helion pyytää todistetta henkilöllisyydestä kuvatiedoston muodossa. Tämä on turvallisuuskäytäntö eikä sitä pidä säikähtää. Heille annettu todistus hävitetään kun yhteisömanageri / yhteyshenkilö on sen tarkastanut eikä se jää sivuille roikkumaan.

 Projektia suoritetaan ainakin seuraavilla paikkakunnilla:

Espoo
Forssa
Helsinki
Hyvinkää
Hämeenlinna
Iisalmi
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Lahti
Lappeenranta
Lohja
Loimaa
Maarianhamina
Mikkeli
Närpiö
Oulu
Pieksämäki
Porvoo
Raisio
Rauma
Rovaniemi
Salo
Sastamala
Savonlinna
Seinäjoki
Tammisaari
Tampere
Tuusula
Vaasa
Varkaus
Ylivieska

Aiotko osallistua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti