maanantai 21. heinäkuuta 2014

Ongelma tämäkin

Taas uusi mielenkiintoinen ongelma.

Sain suoran yhteydenoton yhdestä mysteerifirmasta jolle olen aika paljon keikkoja tehnyt ja jelpannut kiireellisissä tilanteissa. Olen ns. hyvissä väleissä Suomen keikkoja järjestävän henkilön kanssa ja kaiketi siksi hän tarjosi asiointia ohi listojen. Uskoisin kuitenkin että näitä on muutkin tehneet nyt samaan aikaan.

Tehtävänäni oli ostaa netin kautta tietty tavara tietystä paikasta tietyillä toimitusehdoilla. Se mitä tässä havainnoidaan on toissijaista. Raportointi kuitenkin tapahtuu kolmessa eri vaiheessa. Tehtävässä ostettu tuote tulee palauttaa, se on aika hintava ja palkkion osana kohtuuttoman suuri yleiseen palkkiotasoon nähtynä.
Nyt on kuitenkin lievä jumitilanne kun raporttia tarkastellut henkilö jäi lomalle. Olen saanut ohjeet minnepäin maailmaa tuote lähetetään mutta pitäisi vielä varmistaa yksi asia että kaikki menee varmasti oikein. Tuon tarkastajan sijainen ei tunnu vastaavan meileihin. Plus että en tiedä tarkastetaanko raporttia loppuun ennen kuin tuo henkilö palaa töihin parin viikon päästä.

Jos raporttia ei tarkasteta (tai jos en saa yhteyttä lisäohjeistukseen) en tietenkään saa palkkaakaan vielä mutta en myöskään tuoteostoon laittamaani rahaa. Reippaasti yli satasen tavara on kyseessä.

Tiedän että saan kaiken viimeistä senttiä myöden mutta tämä oli nyt harmittava takaisku ja viivästys, aivan kuin niitä ei olisi jo tarpeeksi ollut..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti