torstai 28. marraskuuta 2013

Kiireellisiä tehtäviä mysteerishoppaajille! Katso paikkakunnat! Myös ensikertalaiset!

Puhuin äsken uudelleen saman tahon kanssa jota edellinen viestikin koski.

Jos asut Oulussa, Rovaniemellä, Kokkolassa tai Seinäjoella tai kulkumatkan päässä jostain näistä, otahan pikaisesti yhteyttä sivupalkin yhteydenottokaavakkeen kautta!
Mahdollisissa matkakuluissa autetaan, Oulussa ainakin on mahdollista yhdistää useampi tehtävä maksimihyödyn irrottamiseksi.

Kerro viestissäsi minne paikkakunnalle voisit tehtäviä mennä tekemään, oletko ko. kaupungista vai muualta. Kerro myös voitko tehdä tehtävän/tehtäviä jo huomenna tai lauantaina.

Vaikka et olisi ko. firman jäsen vielä, ei tarvitse muuta kuin rekisteröityä, mitään testejä ei poikkeuksellisesti nyt tarvitse tehdä. Jos olet englanninkielen taitoinen, saat erinomaista apua puhelimitse firmasta, myös minä voin auttaa jos puhelinnumeron annat. Osa tehtävistä kirjataan englanniksi, osa suomeksi. Kaikki asioinnit tehdään suomeksi paikan päällä.

Näiden kanssa on kiire ja tarve on suuri. Itsellä ei ole mahdollisuutta lähteä toiselta puolelta maata tehtäviä tekemään, osassa olen itse käynyt liian vähän aikaa sitten että en voi uusia niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti