torstai 7. marraskuuta 2013

Aikataulutusta

Huominen on kalenteroitu melko lailla täyteen.

Kolmessa kaupungissa yhteensä 13 asiointia, joista yksikään ei kotikaupungissani. Osa hyvin nopeita, osaan kuluu sitten enemmänkin aikaa. Lähden matkaan melko aikaisin aamulla ja palaan vasta illalla. Hiki hatussa ei tarvitse juosta paikasta toiseen, osa asioinneista on nimittäin aika rentomielisiä.

Voi olla että tuohon kolmeentoista tulee vielä huomenna lisäystä, sillä eräs epätoivoinen keikkojen buukkaaja äsken soitti ja pyysi apuja. Kerroin summan millä voin ottaa vielä tarjoamansa 6 asiointia (!) vastaan. Hän lupasi selvitellä asiaa, sanoi että tarvitsee tekijän noihin, mutta joutuu kysymään esimiehiltään lupaa soviteltuun palkkioon.
Todennäköisesti lupaa ei heru, vielä. Kannaltani hyvä kahdesta syystä. Ensimmäinen on se, että keikkoja (ja raportteja) on jo nyt ihan tarpeeksi yhdelle päivälle. Toinen on se, että sekä minä että buukkaaja tiedämme että tulee olemaan erittäin hankalaa saada tekijää noille asioinneille. Jos saan myöhemmin vielä epätoivoisemman yhteydenoton, vaaditaan enemmän että lähden jälleen pitkälle matkalle. Nythän olisin ollut jo valmiiksi siellä päin missä tarve on.

Ylihuomenna on kolme - viisi paikkaa, nämä olen omaan kaupunkiini sopinut.
Kiireiset pari päivää tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti