sunnuntai 18. elokuuta 2013

TNS Gallup hakee tutkimusassistentteja

Tns Gallup hakee tutkimusassistentteja, alla aarresaari-sivulta kopioitu ilmoitus.
Tämä projekti ei ole ihan perinteinen mysteerikeikkatyö, mutta se ei varmaankaan haittaa mitään. TNS:llä on erityyppisiä keikkaluontoisia hommia, ja mikä sen parempi tapa saada jalkaa oven väliin kuin tehdä töitä firmalle? Sitä minäkin. Koska itse tiedän että mysteerikeikat ovat mahdollistaneet toisenlaisiakin tehtävänantoja, uskon vilpittömästi että sama toimii toisinpäin.

Tutkimusassistentti

TNS Gallup Oy
Ilmoitus lisätty 13. elokuuta 2013, klo 17:07

Työn kuvaus:
TNS Gallup on Suomen johtava markkinatutkimusalan yritys. Tuotamme asiakkaillemme mm. asiakaskohtaamiseen liittyvää tutkimustietoa. Kuulumme kansainväliseen TNS-konserniin. Toimitilamme sijaitsevat Espoon Otaniemessä.
Haemme tutkimushaastattelijoita tekemään tutkimusten tiedonkeruuta seuraavissa kaupungeissa ja niiden ympäristössä 12.9.-13.10.2013:
Imatra
Jyväskylä
Kuopio
Oulu
Pääkaupunkiseutu
Tampere
Turku
Vaasa

Edellytämme työskentelemistä nimetyissä kaupoissa 12.9.-13.10.2013 neljänä viikonloppuna sekä 2-3 arkipäivänä-/iltana viikossa. Tutkimuksessa haastatellaan tiettyjä tuotteita ostavia kuluttajia. Kenttätyön on oltava valmis 13.10.2013. Tutkimushaastattelut ja vastaukset kirjataan suoraan tableteille. Tutkimukseen perehdytys ja tabletin käyttökoulutus on perjantaina 6.9. klo 10-17 Espoon Otaniemessä. Koulutukseen osallistuminen on edellytys työn aloittamiselle.
Palkkaus on tuntipohjainen. Työ sopii hyvin suoritettavaksi opiskelujen tai toisen työn ohessa.
Hakemamme henkilöt ovat
• vähintään 20-vuotiaita
• muuntautumiskykyisiä ja joustavia
• täsmällisiä, suunnitelmallisia ja luotettavia
• luontevia esiintyjiä
• rohkeita lähestymään uusia ihmisiä
• objektiivisia

Lisäksi edellytämme hyvää suomenkielen taitoa.
Lähetä hakemuksesi ja valokuvallinen CV mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 23.8.2013 otsikolla Tutkimushaastattelija osoitteeseen: capi.rekry@tnsglobal.com.
Kirjoita hakemukseesi, kuinka laajalla alueella sinulla on mahdollisuus tehdä tutkimuskäyntejä ja onko sinulla autoa käytettävissä. Kerro hakemuksessasi myös mikäli olet kiinnostunut jatkossa toimimaan vastaavanlaisissa projekteissa tai tekemään esimerkiksi ovelta ovelle haastatteluja tai mystery shopping –asiointeja.

Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin.


Työpaikan katuosoite: Miestentie 9 C, 02150 Espoo

Työn kesto: 1 kk
Palkkaus: Tuntipalkka
 
Työnantaja: TNS Gallup Oy

capi.rekry@tnsglobal.com

Viimeinen hakupäivä: 23.8.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti