lauantai 19. maaliskuuta 2016

Vieläkin keikkaillaan!!

Vähille on häänyt tämän kirjoittaminen viime aikoina. Sain tuossa parikin yhteydenottoa kuukauden sisällä joten ajattelin laittaa sen verran tänne tietoa että keikkailu jatkuu edelleen.

Viime vuoteen asti tein koko ajan enenevään tahtiin havainnointeja. Nyt ehkä hieman tasaisemmin, kuitenkin säännöllisesti.

Jotkut firmat ovat edelleen kelkassa, joistain tulee vähemmän työtarjouksia. Pari uuttakin on ilmaantunut.

Projektien erilaisuus koukuttaa hommaa edelleen, vaikka toisaalta tietyt asioinnit pysyvät samana vuodesta toiseen. Aina välillä saa tehdä itselle ensimmäistä kertaa jonkun keikan ja se on tämän homman suola.

Harrastusluontoisena mystery shoppailu on mukavaa. On olemassa projekteja joita en halua tehdä niiden ollessa niin ilmiselviä ja shoppaajan paljastavia. Mitä enemmän juttelen asiakaspalvelussa työskentelevien kanssa, sen selvemmäksi käy että monessa eri paikassa shopperit tunnistetaan nopeasti. Silti me asioimme noita paikkoja läpi kierroksesta toiseen :D

Yllättäen moni tuttavapiirissäkin on shoppailua harrastanut, useimmat vain kerran-pari kokeiluluontoisesti mutta olenpa törmännyt myös yhtä intohimoisiin tekijöihin kuin mitä itse olen. Se on aina hieno homma (kunhan eivät minut keikkoja ota heh) kun tämä kuitenkin on vähän sellaista yksinäisen suden hommaa eikä näistä kovaan ääneen puhuta. Kokemusten vaihto piristää.

Sinänsä ei siis mitään uutta auringon alla, keikkailu jatkuu ja saa puolestani jatkuakin. 


1 kommentti:

  1. Jeeee, olet tehnyt comebackin! Sitkeästi oon tätä blogia seurannut, että josko vielä jotain elonmerkkejä kirjoittajasta ilmaantuisi ja kyllä vaan!

    VastaaPoista