sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Gapbusterin palkanmaksusta

Photostock

Lupasin aiemmin kirjoittaa Gapbusterista. Tarkoitus on valottaa lähinnä palkanmaksuun liittyvää epätietoisuutta joka on viime joulukuusta lähtien arveluttanyt shoppereita ympäri maailman.

Ovatpa jotkut tutkineet firman luottoluokituksia pääkonttorimaissa, nämä olisivat puheiden mukaan laskeneet huimasti.

Tänä vuonna kesäkuussa ei keikkojen määrä päätä huimannut. Vuosineljännes loppuu ja odotin keikkoja olevan paljon, näin ei kuitenkaan ollutkaan.

Palkka on tullut aivan kuinka sattuu koko vuoden. Tammikuussa taisi tulla ilmoitettuna päivänä. Tai eihän mitään ilmoitettua palkkapäivää missään olekaan. Se on ollut jonkun tiedon mukaan tehtävän suorittamisen jälkeisen kuukauden 26. päivä. Tänä vuonna on osunut kerran oikeaan. Muina kuukausina on mennyt viikon tai kaksi viikkoa yli. Viivästyneimmillään tilit ovat tulleet niin että jos tehtävän on tehnyt nyt (kuukausi 1) on palkka tullut kolmannen kuukauden 12. päivä kun sen olisi pitänyt siis tulla toisen kuukauden 26.pvä.

Uusimman tiedon mukaan tuo 26.pvä on vanhaa tietoa, maksua tulisi odotella sen kakkoskuukauden viimeisellä viikolla. Emme ole tottuneet noin väljään maksuaikaan, kun kaikessa työssä on tarkkaan tiedossa palkkapäivät. Jos Gapbuster pystyy pitämään tuosta noin viikon aikataulusta sen sijaan kiinni niin hyvä. Pianhan tuon taas näkee, saako toukokuun tehtävistä palkan jo kesäkuun puolella vai meneekö heinäkuulle.

Heinäkuulla pitäisi taas uusia keikkoja tulla tehtäväksi kasapäin. Sitäkin siis odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti