keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Maakuntamatkailua

Huomenna on taas pitkä keikkapäivä tulossa.
Lähden aamusta liikenteeseen, käyn tekemässä muutamassa kaupungissa yhteensä yhdeksän keikkaa. Vaikka ajomatkaa tulee paljon, on pysähdyksiä aika vähän sillä eri keikat sattuvat sijaitsemaan samoissa kortteleissa / kauppakeskuksissa. Mukaan mahtuu yksi uusi asiointi, joten täysin rutiinilla ei mennä, aikataulun pitäisi kuitenkin olla tarpeeksi löysä.
Kokonaisesta työpäivästä tulee aikanaan hyvät korvaukset. Sain itse määritellä millä summalla matkaan lähden, ja reitti oli sovittu alunperin neljän asioinnin perusteella. Muut viisi tulivat sitten bonuksena ja näistä saatavat korvaukset ovat vain lisäetuna jo muuten hyvälle liksalle.
Tuosta itse määritetystä korvauksesta sen verran, että jo viikkoja sitten sovittelin yhden firman kanssa suuren määrän asiointeja joista olen jo osan tehnyt. Heillä oli tarve, minulla aiempaa näyttöä, mutta ei mielenkiintoa lähteä moneen eri kaupunkiin kahvirahoilla, joten kerroin mikä on juuri minulle hyväksyttävä summa ja siten pikkuhiljaa päästiin kompromissiin. Joskus tämä toimii, joskus ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti